3000 Aileyi kapı kapı ziyaret ettiler

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Batman İl Örgütü seçim çalışmalarını kentin dört bir yanındaki aile ziyaretleriyle sürdürüyor.

3000 Aileyi kapı kapı ziyaret ettiler
Yayınlama: 23.04.2023 15:48:56
97
A+
A-

Bayramlaşma programı kapsamında yaklaşık 3000 aile kapı kapı ziyaret edildi. Bayramlaşma programına Yeşil Sol Parti il milletvekili adayları, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekilli Ayşe Acar Başaran, TJA, Barış Anneleri Meclisi, HDP, DBP, Yeşil Sol Parti İl Örgütleri, Gençlik meclisi  üyeleri katıldı. Barış, Emek, Demokrasi, Kardeşlik, Özgürlük bölgelerinde heyetlere ayrılarak kapı kapı yapılan ziyaretlerde halkın bayramı kutlandı.

Kentin tüm mahallelerinde ve ilçelerde yapılan bayramlaşma oldukça geniş katılım ve coşkuyla gerçekleşirken Yeşil Sol Parti adına açıklama yapan İl Eş Sözcüsü Seyit Bilal Evren, “Halkın karşılaması ve partiyi sahiplenmeleri çok değerlidir. Bayramlaşma vesilesiyle bir kez daha görüyoruz ki halk 7 Haziran ruhuyla partiyi sahipleniyor. Büyütüyor ve özgür geleceğin teminatı yapıyor. Buradan bir kez daha belirtiyoruz ki biz bu ülkede demokrasinin, hukukun, adaletin tesis edilmesini sağlayacağız. Bedeli ne olursa olsun özgür yarınları tesis edeceğiz ve özgürce bayramlarımızı kutlayacağız. Bu vesileyle başta Müslüman aleminin olmak üzere tüm insanlığın bayramını kutluyoruz ” açıklamalarında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.