“36 Bin insanımıza iş kapısı açacağız”

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programında konuşan AK Parti Batman 1. sıra milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, Batman’a üç tane Organize Sanayi Bölgesi yapmayı taahhüt etti.

“36 Bin insanımıza iş kapısı açacağız”
Advert
Yayınlama: 13.04.2023 15:12:42
431
A+
A-

“BİZİM GÜNDEMİMİZ İSTİHDAM”

Tüm iş dünyası çevrelerinin Batman’a yatırım yapmasını teşvik edecek ve bürokratik süreçlerini hızlandıracaklarını belirten Nasıroğlu, “Tek gayemiz her Batmanlının çocuklarının da burada iş sahibi olması. Çalışmalarımızı buraya yoğunlaştıracağız. Batmanımızın en güçlü yönlerinden birisi genç nüfusumuzun fazla oluşu. Genç nüfus aynı zamanda en önemli gücümüzdür. Gençlerimizi nitelikli, kaliteli hale getirerek, eğitimlerini tamamlayarak, yatırımcılarımızın ihtiyacı olan iş gücüne hazır hale getireceğiz. Batman’da yatırım ve istihdam eko sistemini oluşturacağız. Bizim gündemimiz Batman’a yatırım olacak, Batman’a istihdam olacak” diye konuştu.

NASIROĞLU’DAN 3 TANE OSB SÖZÜ

Batman’a üç tane Organize Sanayi Bölgesi yapma sözü veren Nasıroğlu, “En az 3 tane OSB sözü veriyorum. Şu anda mevcut olan organize sanayimizin kapasitesinin en az üç katı büyüklüğünde, ayrı ayrı alanlarda organize sanayilerinin yerlerini tespit ettik ve bunlarla ilgili müracaatlarımızı yaptık. Bu faaliyetlerimizin takipçisi olacağız. Şu anda bizim Batman Organize Sanayi Bölgesinde 12 bin tane çalışanımız var. Bunu biz üç kat daha arttırırsak, 36 bin insanımıza iş kapısı, ekmek kapısı açıyoruz demektir. İnşallah en kısa sürede bunun takipçisi olacağız. Bizim bu zamana kadar Batman’a yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah o günleri heyecanla bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.