“Anketleri ters köşe yapacağız”

Batman Ak Parti 5. sıra adayı genç iş adamı Fırat Tunç, 14 Mayıs seçimlerine oldukça iddialı hazırlandıklarını belirtti.

“Anketleri ters köşe yapacağız”
Advert
Yayınlama: 27.04.2023 17:29:51
224
A+
A-

SON SIRADA AMA İLK SIRADA GIBİ ÇALIŞIYOR

AK PARTİ Batman 5. sıra milletvekili adayı Fırat Tunç, Batman’da huzur güven ve istikrarın galip geleceğini belirterek beş sıfırla tahminleri ve anketleri ters köşe yapacaklarını dile getirdi. Son sırada olmasına rağmen birinci sıra milletvekili adayı gibi köy köy, mahalle mahalle seçim bölgelerini gezen genç iş adamı Tunç,  seçmenden de büyük destek görüyor.

TUNÇ’A TRABZON DESTEGİ

Güneydoğu Bölgesinde seçimin nabzını tutan gazeteci yazar Ahmet Külekçi’de Batman’da AK Parti milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç ile birlikte AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür ile birlikte seçim bölgesi ziyaretlere katıldı. AK Parti’nin Batman’da işi sıkı tuttuğunu çok ciddi bir ekip çalışması olduğuna dikkat çeken gazeteci Külekçi, “Özellike beşinci sırada yer alan ve daha önceden de kendisini yakından tanıdığım Fırat  Tunç kardeşimizin azmine hırsına hayran kaldım” dedi. Trabzon’dan Batman’a gelen gazeteci yazar Ahmet Külekçi, Batman’da seçim sürecinin huzur barış ve kardeşlik duyguları içinde geçmesini görmekten dolayı da oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.