“Batman’a 51 milyarlık yatırım yapıldı”

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada son 20 yılda Batman’a 51 milyar 207 milyon lira tutarında kamu yatırımının yapıldığını söyledi.

 “Batman’a 51 milyarlık yatırım yapıldı”
Yayınlama: 17.04.2023 13:46:44
Düzenleme: 17.04.2023 13:51
174
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Milletvekili adayı Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Bekirhan Beldesi ve Kozluk ilçesine çıkarma yaptı. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Nasıroğlu’na ilçede yoğun ilgi gösterildi. AK Parti iktidarında Türkiye’nin kazanımları ve yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ hakkında vatandaşlara bilgi veren Nasıroğlu, esnaf ziyareti sonrası sivil toplum kuruluş başkanları ile de buluştu.

Nasıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları için gittikleri her ilçede, her mahallede ve her sokakta  yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ve  daha güçlü bir Türkiye için çalışacaklarını ifade etti. “Bu bölge insanıyım. Bölgenin sorunlarını biliyorum.” diyen Nasıroğlu, Kozlukluların oylarına talip olduklarını söyledi. Nasıroğlu, “Türkiye 2002 yılından bugüne AK Parti ile büyük değişime girdi. Türkiye değişirken Batman değişiyor, Kozluk’ da değişiyor.  Yeni Türkiye için bu yola baş koyduk. Allah’ın izniyle 5 milletvekili ile meclise gideceğiz. Bunun için sizlerin desteğine de duasına da ihtiyacımız var” dedi.

“HAYAL EDİLMEYEN İCRAATLAR HAYATA GEÇİRİLDİ”

AK Parti iktidarında Türkiye’nin kazanımlarını da anlatan Nasıroğlu, sağlıktan eğitime ve savunma sanayisine kadar hayal dahi edilemeyen icraatların hayata geçirildiğini belirtti.  20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını, her şehir gibi Batman’ın da bu eser ve hizmet siyasetinin en yakın şahidi olduğunu belirten Nasıroğlu, son 20 yılda Batman’a 51 milyar 207 milyon lira tutarında kamu yatırımının yapıldığını aktardı. Nasıroğlu, yeni dönemde de eser ve hizmet siyasetinin Batman’ da devamı için vatandaşlardan destek istediklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.