Bayram şekeri fiyatları cep yaktı

Ekonomik dalgalanmalar ve artan hayat pahalılığı bayram şekerlerinin fiyatlarını geçen seneye göre iki-üç kat arttırırken, kilo fiyatı 100, 220, 340, 500 ila 750 TL aralığında etiketlere yansıdı.

Bayram şekeri fiyatları cep yaktı
Yayınlama: 19.04.2023 15:57:52
222
A+
A-

Fiyatları ürün özellikleri, malzemesi ve kalitesine göre değişen bayram şekerlerinden almak isteyen vatandaşların çoğu sadece bakmakla yetinirken, birçoğu ise bütçelerini sarmayacak şekilde bayram şekeri ihtiyacını karşılamaya çalıştı. Batman’ın en gözde baharat, şekerleme, yöresel lezzetler ve şarküteri ürünleri adreslerinden olan Mısır Çarşısı firmasına vatandaşlar bu bayramda da yoğun ilgi gösterdi. Bayram şekeri, lokum, kuru kaysı, hurma gibi yüzlerce ürün tezgahları süslerken, bazı vatandaşlar nispeten daha düşük fiyatlı ürünlerden almayı tercih etti.

“HER BÜTÇEYE UYGUN ŞEKERLERİMİZ VAR”

Gülistan caddesinde hizmet veren Mısır Çarşısı firmasının deneyimli işletmecisi Abdurrahman Balcı, “20 senedir bu işi yapmaktayız. Her bütçeye göre şekerlerimiz var. Yani ucuz şekerlerimiz de var, pahalı olanlar da var. Hangi şekerden alacağına vatandaş karar veriyor. 100 TL’ye de var, 450 veya 750 TL’lik şekerlerimiz de var” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.