Bayram şekerinde indirim başlattılar

Kuruyemiş, baharat ve yöresel lezzetler alanında ön plana çıkan firmalardan Bağdat Çarşısı, vatandaşlara hizmet amacıyla Ramazan bayramı öncesinde şeker fiyatlarını düşüren bir kampanyaya imza attı.

Bayram şekerinde indirim başlattılar
Yayınlama: 16.04.2023 15:06:01
157
A+
A-

Firmanın genç satış danışmanlarından Hüseyin Meviş, “Bayrama yönelik tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız. Artan fiyatlardan dolayı vatandaşların da durumunu göz önüne alarak şeker fiyatlarını yüzde 10 ila 15 arasında düşürdük. Marka şekerlerimiz çoğu yerde kilosu 95-100 lira arasında satılırken biz 89 TL’ye satıyoruz. Çikolata çeşitlerimizde de indirime gittik. Bu ürünlerimiz daha öncesinde 240- 245 arasında iken şu anda fiyatlarını 210-220’lere kadar düşürdük” dedi.

“KAMPANYAMIZIN ALANINI GENİŞLETTİK”

Sadece birkaç ürün için indirim kampanyası başlatmadıklarına dikkat çeken Meviş, “Elit  şeker ve çikolata çeşitlerimizde de  önemli bir kampanya yapmış bulunmaktayız. Lokum çeşitlerimiz de keza indirimde. Onların fiyatlarını da yüzde 15’e varan indirimler yapmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın alım gücünü etkilememesi için ürünlerimizde böyle bir uygulama gerçekleştirdik. Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif bayramını şimdiden kutluyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.