“Bizler için yepyeni dönem başlıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman seçim lokalinin açılışı CHP Batman Milletvekili adayları Hüseyin Yaşar, Orhan Ekmen ve Memduh Atak’ın katılımıyla gerçekleşti. Seçim otobüsünde konuşan Hüseyin Yaşar, yeni Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

“Bizler için yepyeni dönem başlıyor”
Yayınlama: 11.04.2023 16:43:52
Düzenleme: 11.04.2023 16:47
439
A+
A-

4 SİYASİ PARTİ İL BAŞKANI AÇILIŞA KATILDI…

CHP Batman İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimleri için seçim çalışmalarına hız vererek kentte seçim lokali açtı. Açılışa Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti ve CHP İl Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Lokal açılışında CHP seçim otobüsü üzerinde konuşan CHP Batman milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, “Öncelikle mübarek Ramazan ayında oruçlu halinizle bizi burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Bu inancı, coşkuyu, umudu paylaşmak için burada olmanız bizim için çok kıymetli. Neyin inancı biliyor musunuz? Çare olmaya olan inancımızı. Bugün burada, değişimin coşkusunu ve aydınlık günlerin umudunu paylaşıyoruz. İnanın varlığınızla bize çok büyük bir güç verdiniz” dedi.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Başlangıçların çok önemli olduğunu vurgu yapan Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyasete bugün başlamadım, neredeyse yarım asırlık bir tecrübem var ama artık Türkiye için de, Cumhuriyet Halk Partisi için de, Hüseyin Yaşar için de yepyeni bir dönem başlıyor. Bakın tüm aday arkadaşlarımız ve yeni Türkiye için birlikte çalışacağımız Millet İttifakı’nın çok değerli temsilcileri de burada bizimle. Onlar da aynı heyecan ve kararlılıkla” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.