COŞKUYLA KARŞILANDILAR

Ankara’daki aday tanıtım toplantısının ardından Batman’a gelen Yeşil Sol Parti milletvekili adayları coşkuyla karşılanırken, yüzlerce araçlık konvoyla şehir turu yapıldı.

COŞKUYLA KARŞILANDILAR
Yayınlama: 13.04.2023 16:46:15
1.008
A+
A-

ŞEHİR TURU ATTILAR…

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi’nin (Yeşil Sol Parti) 14 Mayıs seçimlerindeki milletvekili adaylarını Ankara’da tanıtmasının ardından adaylar seçime girecekleri kentlere geçti. Yeşil Sol Parti’nin iddialı olduğu illerden Batman’a gelen adaylar kalabalık bir kitle tarafından karşılandı. Yeşil Sol Parti’nin Batman milletvekili adaylarından Keskin Bayındır, Zeynep Oduncu, Mehmet Rüştü Tiryaki, Nurten Ertuğrul ve Ekrem Baran’ı, Bismil yolunda bulunan Sipan Petrol’de HDP yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda partili karşıladı. Yüzlerce aracın da katıldığı karşılamanın ardından kitle, konvoy halinde şehir turu yaptı. Şehir turunun ardından Atatürk Parkı yanındaki seçim irtibat bürosuna gelen adaylar, partililere hitap ederek birer konuşma yaptılar.

“ONLARI TABELA PARTİSİ YAPACAĞIZ”

Yeşil Sol Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Keskin Bayındır, “Biz mücadelemizle baskı ve şiddeti kırdık. 14 Mayıs müjde günü olacak, özgürlük ve zafer günü olacak. Umudumuz Batman’da büyük bir başarı sağlayacağız ve bunu herkes görecek. Batman’da 5-0‘lık bir başarıyla zafer kazanacağız. Onları tabela partisi yapıp göndereceğiz. Yeşil Sol Partisi olarak elde edeceğimiz başarı Batman halkının başarısı olacak, partimizin başarısı olacak, bizim başarımız olacak. Partinizi kapatacağız diyorlardı; onları alternatifsiz bırakacağız diyorlardı. Bugün Batman’da 3 tane partimiz var. Kayyumlar da çantalarını hazırlasın, onları da göndereceğiz. Önümüzde bir ay var, bir ayda ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacak zamanımız var. Dolayısıyla en büyük sorumluluk Batmanlı gençlerin üzerine düşüyor, annelere, kadınlara, yaşlılara düşüyor. Bu bir aylık süre içerisinde çok çalışıp çabalayacağız” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.