“Depremzedelerle soframızı paylaşalım”

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Şansi, hayır, bereket ve dayanışma ayı olan Ramazan’da İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başlattığı ‘Ramazan Ayı Kardeş Ayı Projesi’ni önemsediğini ve çok değerli bulduğunu belirtti.

“Depremzedelerle soframızı paylaşalım”
Yayınlama: 04.04.2023 12:42:52
61
A+
A-

Bu projeyle deprem bölgelerinden Batman’a gelen aileler ile sofraların paylaşılabileceğini kaydeden Şansi, “Depremzede ailelerle paylaşabileceğimiz veya bir şeyler hazırlayıp onları ikametlerinde ziyaret ederek, iftar sofrasında kardeşlerimizin yanında olduğumuzu gösterebiliriz. ‘Hayat paylaşıldıkça güzelleşir, sofralar paylaşıldıkça bereketlenir’ sloganıyla tüm Batmanlı hemşerilerimizi de bu güzel projeye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİK”

Yüzyılın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde millet olarak asrın yardımlaşmasını bütün dünyaya gösterdiklerini, bu büyüklükte bir felaketin üstesinden gelmenin her devletin harcı olmadığını vurgulayan Hüseyin Şansi, “Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarla milletin hizmetkarı olarak devleti her daim ayakta tutmak ve devleti bundan sonraki nesillere güçlü bir şekilde bırakmak için AK Parti hükümetleri olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımız verdiği bütün sözleri yerine getirdiği gibi deprem bölgesindeki yaraları sararak, vatandaşımızın güvenli bir şekilde yaşamını devam ettireceği kalıcı konutları da teslim edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.