“Esnafın sorun ve taleplerini ilettik”

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Batman Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Muzaffer Özkan’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorun ve taleplerini iletti.

“Esnafın sorun ve taleplerini ilettik”
Advert
Yayınlama: 09.04.2023 15:59:11
37
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yaptığı esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştıkları ve not aldıkları esnafın sorun ve taleplerini, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’a iletti. Ziyarette birçok konu ele alınarak çözüm önerileri görüşüldü. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Gülistan caddesindeki ortasında bulunan mahya ışıklandırmaların çalışmamasının ve kabloların sarkmasının hem tehlikeli olduğunu hemde görüntü kirliliğine neden olduğunu, kaldırımdaki ışıklandırma kapaklarının kırık olmasının vatandaşların düşme gibi tehlikeye soktuğunu belirterek gerekli düzenleme ve önlemlerin alınmasını istedik. Bunun yanı sıra Gülistan caddesi esnafımız özellikle gündüz saatinde caddeye motorlu taşıtların, bisikletli sürücülerin, seyyar satıcıların ve dilencilerin girmemesini talep ettiklerini ilettik. Ramazan Ayı ve yaklaşana bayram alışverişi öncesi Belediye otobüslerinin gece sefer saatlerinin uzatılmasının hem esnafımıza hemde vatandaşımıza yararlı olacağını söyledik. Uzun zamandan beri sorun olan Birinci Cadde’nin canlandırılması için neler yapılabilir bunun üzerine istişarelerde bulunarak çözüm önerimizi söyledik. Batman’da bir çok mahallemizin ana geçiş caddesi olan Dostlar Caddesi’nin yollarının çok bozuk olduğunu, esnafın, vatandaşların şikayetçi olduğunu ve taşıtların da ciddi zararlar gördüğünü havaların düzelmesi ile asfalt çalışması yapılması gerektiğini vurguladık” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, Başkan Vekili Yardımcısı Özkan’ın yapılan görüşmede iletilen sorun ve talepleri not alarak Batman esnafı için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve gerekli birim amirlerine anında talimat vererek gerekli çalışmalara başlayacağını belirttiğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.