Evinin onarılması için yardım istiyor

Batman Meydan mahallesi 1119 sokak 27 nolu adresteki harap evinden çıkıp hayırsever bir komşusunun evine sığınan Mehmet Atayan, yetkililere yardım çağrısı yaptı.

Evinin onarılması için yardım istiyor
Yayınlama: 03.04.2023 13:11:19
111
A+
A-

İkamet ettiği evde geçici olarak kaldığını ve esas evine yerleşmesi için yetkililerin yardımına ihtiyaç duyduğunu kaydeden Atayan, “Ben bu evimden daha öncesinde Valiliğin talimatıyla çıkmıştım. Yani bir önceki Valimiz Hulusi Şahin zamanında evim oturulamaz ve tehlike arz eden bir durumda olduğu için Valilik talimatıyla çıktım. Depremden önce evim şimdiki halinden daha az hasarlıydı. Kahramanmaraş merkezli depremden sonra tamamen hasar aldı ve yıkılıp gitti. Ben şuan hayırsever bir komşumuzun evinde oturuyorum ama ne zamana kadar? Evim de bu şekilde yıkık dökük. Şuan çok mağdurum. Evimin onarılmasını ve nakdi yardım yapılmasını istiyorum” dedi.

“ÖNCEKİ VALİMİZ YARDIM TALİMATI VERMİŞTİ”

Bir önceki Batman Valisi Hulusi Şahin’in kendisine yönelik yardım talimatı olduğunu ama Malatya’ya atanmasından sonra yardım meselesinin askıda kaldığını hatırlatan Atayan, “Yardım konusuyla ilgili Valilikte gerekli dosya, fotoğraf ve yazılarım da var. Durumum zaten biliniyor. Bu konuda şimdiki Valimiz sayın Ekrem Canalp’ten bana yardım edilmesi için gerekli yerlere talimat vermesini rica ediyorum. Umarım çağrım ses getirir. Tek başıma yaşıyorum. Hayırseverlerin yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesi yönünde başta Sayın Valimiz olmak üzere ilgili tüm birimlere çağrıda bulunuyorum. Lütfen bana yardım edilsin” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.