“Gönüllere dokunacağız”

Ak Parti Batman Milletvekili adayı Fırat Tunç, sorumluluğunun farkında olduğunu belirterek, 14 Mayıs seçimlerinde gece-gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

“Gönüllere dokunacağız”
Yayınlama: 11.04.2023 16:34:42
257
A+
A-

Ak Parti Batman Milletvekili aday listesinin 5’inci sırasında yer alan Tunç, “Listede hangi sırada yer almamızın bir önemi yok, tüm aday arkadaşlarımızla 14 Mayıs sabahına kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

Batman listesi için seçimlerde büyük bir özveri ile çalışacağını belirten Tunç, “Batmanlı bir genç olarak ilk kez adım attığım siyasette Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühünü almak benim için büyük bir onurdur. Batman listesinde bir gencin yer alması, Cumhurbaşkanımızın gençlere olan güveninin de bir örneğidir. Tarihi bir seçime gidiyoruz, Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği ‘Türkiye Yüzyılı’ şiarıyla 14 Mayıs’a coşkuyla hazırlanıyoruz. Partimizin seçim beyannamesini harfiyle yerine getirerek, kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gün, Batman için her zamanınkinden daha fazla çalışma günüdür.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.