“Haksız yere sınavda bırakıldım”

Batman’da ehliyet almak isteyen bir vatandaş, direksiyon sınavını hatasız şekilde geçmesine rağmen görevli tarafından sınavda bırakıldığını iddia etti.

“Haksız yere sınavda bırakıldım”
Advert
Yayınlama: 17.04.2023 16:06:28
Düzenleme: 17.04.2023 17:17
705
A+
A-

“PARKURU HATASIZ GEÇTİM”

Direksiyon sınavında haksız bir şekilde bırakıldığı iddia eden Ersoy Aktı, bütün parkurları hatasız şekilde geçmesine rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün atamış olduğu görevli tarafından elendiğini belirtti. Direksiyon hakimiyetinin iyi olmadığı gerekçesiyle elendiğini belirten Aktı, “Parkurda köprü ve yol bağlantısı olan yerde hemzemin geçit var. Oradan geçerken araç ister istemez sallanır. Zaten orası çukurlu ve yolda hafif meyilli. Buna rağmen görevli bana ‘Sen direksiyon hakimiyetini sağlayamadın, o yüzden de kaldın’ dedi. Bu görevlinin söylediklerine orada eğitimimi üstlenen öğretmen ve bazı komisyon üyeleri de şaşırdı” dedi.

“MAHKEMEYE TAŞIYACAĞIM”

Kendisine büyük bir haksızlık edildiğini belirten ve olayı CIMER ve Batman Valiliğine ileterek şikayette bulunduğuna dikkat çeken Aktı, “Ben gerekli mercilere başvurumu yaptım. Buralardan da sonuç çıkmazsa olayı mahkemeye taşıyıp hakkımı arayacağım. Bana haksızlık yapılmış ve ehliyet almam engellenmiştir. Oysa ben bütün parkuru hatasız şekilde geçtiğime inanıyorum. Ben bu sınava girmek için eş-dosttan borç ederek girdim. Zaten sınav başı 750 TL alınıyor. Ben sürekli bu paraları ödeyip nasıl sınava girebilirim? Üstelik işsizim ve hiçbir yerde çalışmıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.