“İktidara çok tepki var”

Vatandaşın hayat pahalılığı karşısında büyük sıkıntılar çektiğini ve işsizliğin alıp başını gittiğini belirten CHP Batman Milletvekili Hüseyin Yaşar, vatandaşın marketlere girip bir şey alamadan dışarı çıktığını belirtti.

“İktidara çok tepki var”
Advert
Yayınlama: 24.04.2023 17:54:08
260
A+
A-

Yaşar, “Hangi sorunun çözümüne yönelik girişimleri muhalefet engelledi? İktidar 21 senedir iktidarda ama maalesef durum ortada. İşsizlik almış başını gidiyor. Vatandaş 500 TL ile markete gidiyor ama bir şey alamadan dışarı çıkıyor, zamlara tepki gösteriyor ve gelip CHP’ye üye oluyor. Yani çok ciddi anlamda tepki var ve bir beklenti de kalmadı” dedi.

“AK PARTİ’NİN OYU BATMAN’DA 30 BİNİ BULMAZ “

CHP olarak sahada çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Yaşar, “Gençleri, köyleri, muhtarları ziyaret ediyoruz. Hiç kimse bu iktidardan memnun değil. Kime memnun musun diye sorduğumuzda hayır diyor. Vatandaş memnun değil yani. Oy olarak da, eskiden almış oldukları oyların 3’te 1’ini bile alacaklarına inanmıyorum. Göreceksiniz Batman’da öyle bir şaşıracaklar, öyle bir sonuçla karşılaşacaklar ki, neye uğradıklarını şaşıracaklar. Tahminimce AK Parti’nin oyu Batman’da 30 bini bulmaz” dedi.

“YEŞİL SOL 4, CHP 1 TANE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK”

14 Mayıs seçimlerinde Batman’da Yeşil Sol Parti’nin 4 milletvekili ve CHP’nin de 1 milletvekili çıkaracağı yönünde tahmin yürüten Yaşar, “Şu anda bize gelen anketler bunu gösteriyor. Biz Batman’da 1 tane alıyoruz, Yeşil Sol Parti ise 4 tane milletvekili çıkaracak. Geçen seçimlerde HDP dördüncü sıra milletvekilliğini az bir farkla kazandı ama bu sefer dördüncü sırayı çok rahat bir şekilde kazanıyor. AKP’nin oyları düştüğü için biz ve AK Parti ile yarışıyoruz şu anda. Yani AK Parti’nin burada milletvekili çıkarma şansı yok” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.