Miting havasında lokal açılışı

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı, seçim lokalinin açılışına halkın yoğun katılımıyla miting havasında tekbir ve salavatlar eşliğinde açıldı.

Miting havasında lokal açılışı
Yayınlama: 24.04.2023 18:42:57
227
A+
A-

Batman Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı Babil Plaza altında bulunan seçim lokalinin açılış programına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, AK Parti İl Teşkilatından bir heyet, İttihadul Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan ve partililerin yanı sıra kalabalık bir kitle katıldı.

“HİZMET EDECEKLERİN YANINDA OLACAĞIZ”

Halkın 14 Mayıs’ta bozguncuların yanında değil,  hizmet edeceklerin yanında olacaklarını belirten Ramanlı, “14 Mayıs’ta iki grup yarışıyor. Birinin elinde yapılmışlar, hizmetler listesi ve yapılacaklar listesi var. Diğerinin elinde bozulacaklar listesi, imha edilecekler listesi ve ifsat edilecekler listesi var. Bu ferasetli millet kendine hizmet edeni unutur mu? Kendi dostuna düşmanlık eder mi? Peki düşmanını dost olarak göstermeye çalışanlara kanar mı? O halde bizimde üzerimize çok büyük bir vazife düşüyor. Bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, gece demeden, gündüz demeden hepimiz 14 Mayıs sabahına kadar çalışacağız. İnsanlarla yüz yüze, dip dibe, göz göze ve diz dize geleceğiz. Davamızı anlatacağız. Ne istediğimizi, ne umut ettiğimizi insanlara birer birer anlatacağız. Bizler korkuyu değil, umudu yeşerteceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.