Nasıroğlu’dan belde ve ilçelere bayram ziyareti

Milletvekili adayı Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ile birlikte Hasankeyf ve Gercüş ilçeleri ile Yolağzı ve Kayapınar beldelerine ziyaret de bulunarak partililer, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Nasıroğlu’dan belde ve ilçelere bayram ziyareti
Yayınlama: 22.04.2023 13:17:18
284
A+
A-
Hem partililerle hem de vatandaşlarla bayramlaşan ve sorun ile talepleri dinleyen Nasıroğlu ilk olarak Hasankeyf’e gitti. Nasıroğlu, buradaki konuşmasında “2023, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür, hem de yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır” dedi.
“Türkiye Yüzyılı yeni bir sayfa ve yeni bir yüz yıl” diyen Nasıroğlu şunları söyledi: “Türkiye’nin yeni yüz yılı diyoruz. Dolayısıyla biz bu yüz yıla Batman ve Hasankeyf’in de yüz yılı diyoruz. Burası muazzam bir yer ve burada muazzam bir görüntü var. Bizim bunu daha da taçlandırmamız lazım. Bu yeni yüz yılın Hasankeyf’in yüz yılı olmasını diliyorum ve bunun için de mücadele edeceğiz.”
Hasankeyf’in uğranılan değil, konaklanılan ilçe haline geleceğinin altını çizen Nasıroğlu, sözlerine şöyle devam etti. “Hasankeyf’e birçok hizmetler yapıldı. Tarihi yapılar korunarak yeni yerlerine taşındı. İlçe muhteşem bir görüntüye kavuştu. Bundan sonra da Hasankeyf için, Batman’ın diğer ilçeleri için elimizden geleni yapacağız.” Nasıroğlu, daha sonra Gercüş ilçesi ile Yolağzı ve Kayapınar beldelerini ziyaret etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.