Nasıroğlu’na Sason’da sevgi seli

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ile beraber seçim çalışması kapsamında ilçe ve beldelere ziyarette bulunarak halkın bayramını kutlamaya devam ediyor.

Nasıroğlu’na Sason’da sevgi seli
Yayınlama: 23.04.2023 16:40:26
199
A+
A-

Ramazan bayramında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayı Nasıroğlu, Sason ilçesi ile Yücebağ beldesinde ziyaretlerde bulunup vatandaşların bayramını kutladı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Nasıroğlu’nu karşılamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

MERKEZ CAMİSİNE 2 MİLYON LİRA BAĞIŞLADI…

Seçim otobüsü üzerinden Sason halkına seslenen Ferhat Nasıroğlu, bir çok hizmeti Batman’a ve Sason’a kazandıracaklarını söyledi. Sason’da yapılması planlanan merkez camisi projesine 2 milyon lira bağışladığını da belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz. Yeni yüzyılda Türkiye dünyada parlayacaktır. Yeni yüz yıl Batman’ın ve Sason’un yüz yılı olacak. İnşallah 14 Mayıs zaferle sonuçlar. Cumhurbaşkanımıza en çok desteği vereceğiz. Kalan süre zarfında gitmedik sokak bırakmayacağız” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.