“Onca icraatlar heba olmasın”

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından ‘Batman İçin Hemen Şimdi’ sloganıyla, milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programı düzenlendi.

“Onca icraatlar heba olmasın”
Yayınlama: 13.04.2023 14:30:23
309
A+
A-

Güngör Palas Düğün salonunda gerçekleştirilen milletvekili aday tanıtım toplantısı ve iftar programına partililer yoğun ilgi gösterdi. AK Parti İl Başkanı Akif Gür’ün yanı sıra, milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç birer konuşma yaparak düşüncelerini paylaştılar. Yapılan konuşmalardan sonra salondakilerin hepsi beraberce iftarını açtı.  Programa Ak Parti milletvekili aday adayı Mesut Hamidi’de katılarak 5 milletvekili adayına destek verdi.

“HİZMET İÇİN ÇITAYI DAHA YÜKSELTECEĞİZ”

Ayırım yapmaksızın millete hizmet götürmeye devam edeceklerini belirten AK Parti İl Başkanı Akif Gür, “21 yıldır yapılan onca güzellikler, onca icraatlar, onlar heba olmasın diye çok daha titiz bir şekilde, çok daha güçlü bir şekilde çalışmamız gerektiğini buradan tekrar ifade etmek istiyorum. Batman’a hizmet etmiş önceki milletvekillerimize de yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bütün milletvekillerimizin Batmanımıza elbette katkıları olmuştur. 14 Mayıs, karşımızdaki güruh için varlık ve yokluk savaşıdır. Bizim için öyle değil. Bizim için, icraatlarımıza, memleketimize ve milletimize hizmet için çıtayı daha da yükseltmek. Bu amaçla çalışıyoruz. Ve hiç bir zaman ötekileştiren bir dil kullanmayacağız. Kullanmadık ve kullanmayacağız da. Hiç kimseyi hakir görmedik, hakir de görmeyeceğiz. Milletimize, insanımıza herhangi bir şekilde ayırım yapmaksızın hizmetler götürdük, yine götürmeye devam edeceğiz” dedi.

“BATMAN’I CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Rahmetli babası Necat Nasıroğlu’nun Batman’a olan sevdasıyla büyüdüklerini ifade eden AK Parti Batman 1. sıra Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu, “Batman’da doğmuş, Batman’da büyümüş bir kardeşinizim. Rahmetli babamın bize bir vasiyeti vardı. Biz onun bu topraklara olan sevdasıyla büyüdük. Yatırımlarımızı önce memleketimize yaptık. İstihdam yarattık. Eğitime katkıda bulunduk. Batman’ın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için ömrümüz boyunca gayret ettik. Batman’a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Şimdi bizi daha sorumlu ve daha onurlu bir vazife için çağırdılar. Batman’ı siyasette temsil etmek. Allah nasip eder ve Batman halkı olarak sizler de bu kutlu görevi bize layık görürseniz, bu emaneti sizin adınıza taşımaktan onur ve şeref duyacağım. Bu emanetin, Batman milletvekilliği sorumluluğunun farkındayım. Buna göre planlamamızı, stratejimizi yapıyoruz. Sizin desteğiniz ve duanızla, siyasetin de gücünü alarak, sadece bizim yaptığımız katma değerle kalmayarak, siyasi kimliğimizin gücünü de üzerine koyarak, Batman’ı bir yatırım bölgesi, üretim ve istihdamda cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

 “MUVAFFAK OLAMAYACAKLAR”

AK Parti Batman 2. Sıra Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, “Burada bulunan hazirun 2023 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu eminim benden daha iyi biliyor. Ama bunun önemini dışarıda olup da bilmeyen yüzbinlerce, belki milyonlarca insan var. Şu kalan 30 günlük çok kısa süre içerisinde hepinizden bir ricam var. Bugün 100 yıl öncenin kabusuna bizi uyandırmak isteyen bir güruh var. Bunun farkındayız. Milletin iradesine eskiden olduğu gibi ket vurmaya çalışanlar var. Vesayet odaklarıyla bu ülkenin iradesine ipotek koymak isteyenler 80 yıl sonra ilk kez bir iktidar rüyası görmeye başladılar. 20 yıldır, daha önceden başlamış olan millet iradesi yürüyüşünün taçlanması ve milletimiz lehine birçok kazanımın elde edildiği bir süreçten sonra, bugün artık Cumhuriyetin 2. yüzyılına damgasını vuracak Milli bir irade perspektifi önümüzde duruyor. Bu milli irade perspektifine bizler de AK Partili kardeşlerimizle, şu anda aramızda bulunan Yeniden Refah Partili kardeşlerimizle inanıyor ve güveniyoruz. Emin olabilirsiniz, bugün millete 20 sene öncenin, 25 sene öncenin kabusunu yaşatmaya çalışanlar muvaffak olamayacaktır. Biz buna inanıyoruz ve Sayın cumhurbaşkanını 15 Mayıs’ta da cumhurbaşkanı olarak göreceğiz inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.