Petrolspor’a Nasıroğlu dopingi

Petrolsporlu yöneticileri, futbolcuları ve teknik heyeti ağırlayan işinsanı Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor’un kalan 8 maçı için her maça 200 Bin TL galibiyet primi, beraberliklere 100 Bin TL, İnegöl deplasman galibiyetine ise 400 Bin TL prim açıkladı.

Petrolspor’a Nasıroğlu dopingi
Yayınlama: 07.04.2023 21:24:27
1.480
A+
A-

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Ferhat Nasıroğlu, Petrolspor Kulübünü iftar programında ağırladı. Çömçe Et lokantasında düzenlenen programa Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, TPAO Müdürü Mustafa Demir, Petrolspor Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, basın mensupları ve futbolcular katıldı.

Batman basınının Petrolspor’a sahip çıkılması yönündeki çağrısına cevap veren Nasıroğlu “Bu çağrıya kulak vermek zorundaydık. Dolayısıyla bugün iftar yemeğimizin asıl sebebi 63 yıllık mazisi olan Petrolspor’umuza sahip çıkmak. Biz aile olarak, firma olarak her zaman Petrolspor’umuzun yanında yer aldık. Böyle bir zor günde Petrolspor’umuza sahip çıkma ihtiyacını hissettik. Petrolspor bizim için çok değerli. Bu zor günlerinde sizlerle beraber inşallah kulübümüzü en iyi şekilde destekleyeceğiz. Biz her maç Petrolspor’umuzun galibiyetine ve beraberliğine bir prim vereceğiz. İnanıyorum ki kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız. Petrolspor’umuza maç başı galibiyetine 200 bin TL, beraberliğine de 100 bin TL her maçtan sonra gençlerimize sahada takdim edeceğiz. Dolayısıyla aynı özveriyi futbolcu kardeşlerimizden bekliyoruz. Batmanımıza, Petrolspor’umuza yakışır bir mücadele bekliyoruz. Taraftarımızla beraber bu kulübe sahip çıkacağız.

İnanıyoruz size güveniyoruz. Ben taraftarlarımıza da çağrıda bulunuyorum: hınca hınç stadı dolduracağız ve centilmence, Batman’a yakışır şekilde kulübümüze sahip çıkacağız. Hep beraber bu süreci iyi şekilde yürüteceğimize inanıyorum. Arkadaşlarımız hepsi burada, Emniyet Müdürümüz, Bölge Müdürümüz ve kulüp başkanımız burada. Bir amaç için buradayız. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.