Sason ve Kozluk’ta çekim yaptılar

TRT Kürdi İç Yapımlar ekibi Batman’ın Kozluk ve Sason ilçelerinde ‘Guharina Bajaran’ (Değişen şehirler) programına çekim yapmak için çalışmalara başladı.

Sason ve Kozluk’ta çekim yaptılar
Advert
Yayınlama: 13.04.2023 14:19:17
236
A+
A-

Daha önce Batman’ın iki tanıtım bölümünü çeken ekip, bu kez Kozluk ve Sason ilçelerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü, Tarım İlçe Müdürlüğünü ve Sağlık İlçe Müdürlüğünde çekimler yapacak. TRT Kürdi ekranlarında yayımlanan ‘Guherina Bajaran’ isimli program illerdeki değişim ve gelişimlerden sonra ilçelerdeki gelişimleri yansıtmak üzere 31. bölümü Batman’ın Kozluk ilçesi ve 32. bölümünü ise Sason ilçesindeki gelişimleri çekmek için TRT İç Yapımlar ekibi Batman’a geldi.

TRT EKİBİ BATMAN’DA

Yapım ve yönetmenliğini Mevlüt Aydın, yönetmen yardımcılığını Esra Tucuk, yapım yardımcılığını Nimet Güler, sunuculuğunu gazeteci Fatih Orhan, kameramanlıklarını A. Aytekin Kabadere, Sinan Aydoğan, Yılmaz Şahin ve ulaşım sorumlusu Gültekin Demir’in yer aldığı TRT ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor. ‘Değişen Şehirler’ programı bölgede birçok şehirlerde ve ilçelerinde çekimler yapmaya devam ediyor. 31 ve 32. Bölümlerinin çekileceği Batman ili Kozluk ve Sason ilçelerinde son dönemlerde değişen yüzler ele alınıyor. Program sunucusu gazeteci Fatih Orhan yaptığı açıklamada; ‘’Bölgenin bir evladı olarak önemli gelişmeleri ve değişmeleri görüyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.