Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeler iftarda ağırlandı

Beşiri Kaymakamlığı tarafından organize edilen iftar yemeğinde şehit aileleri, gaziler, depremzede vatandaşlar, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelindi.

Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeler iftarda ağırlandı
Yayınlama: 10.04.2023 13:57:42
46
A+
A-

Beşiri Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı kapalı spor salonunda verilen iftarda Kaymakam Mahmut Şener ve eşi Betül Şener, misafirlerle tek tek yakından ilgilendi.

İftar programında konuşan Kaymakam Şener, “Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin daha fazla hissedildiği Ramazan ayında geniş bir aile olarak bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ülkemizi derinden etkileyen asrın felaketi olan deprem sonrası ilçemize gelen misafirlerimiz var. Şehit ailelerimiz, yetim ve öksüz çocuklarımızın yanında olduğumuz gibi devletin tüm imkanları ile depremzede misafirlerimizin de yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte el ele vererek yaralarımızı saracağız. Bu hususta maddi ve manevi her türlü desteği esirgemeyen Beşirililere de şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik, sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan Bayramına erişmeyi temenni ediyorum. Katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim” dedi. İftar sonrası programa katılan çocuklar için Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan gönüllü gençler, çeşitli etkinlikler düzenledi ve çocuklara hediyeler dağıttı.  Düzenlenen iftar programına Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, kurum amirleri ve eşleri, Şehit aileleri, gaziler, depremzede misafirlerimiz ile yetim ve öksüz çocuklarımız katıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.