“Şehrimizin en büyük emek hareketiyiz”

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Şube Başkanları ve İl Temsilcileri Nisan ayı istişare toplantısı Memur-Sen Batman İl Başkanlığında yapıldı.

“Şehrimizin en büyük emek hareketiyiz”
Yayınlama: 13.04.2023 14:25:14
141
A+
A-

Toplantıya Memur-Sen İl Başkanı Şehmuz Önlü ve hizmet kollarının şube başkanları ile il temsilcileri katıldı. Başkan Önlü yaptığı açıklamada; “Ülkemizin en büyük emek platformu Memur-Sen teşkilatımızın bir milyonu aşkın üyesinin Batman’daki temsilcileri olarak 9000’e yakın üye çalışanın en gür sesi olmak için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tüm birimlerimizi yeni bir sendikal anlayış ile dizayn ederek, gündemi takip eden değil, gündemi oluşturan bir ekip oluşturduk. Memur-Sen’imiz ilimizde hak etmesi gereken değeri görmesi için mücadele ediyoruz. Hedefimiz Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ile başlayan bu soylu mücadelemizi birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü ve etkin kılmak ve üyelerimizin menfaatlerini sonuna kadar koruyarak onların sesi olmaktır” dedi.

“14 MAYIS’TA İSTİKRARI TERCİH EDECEĞİZ”

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde ilkeli duruşu, değerlere saygıyı, çalışanları önceleyeni, mazlumları himaye edeni, bağımsız dış politikayı ve istikrarı tercih edeceklerine belirten Başkan Önlü, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili, demokrasi mücadelesinde milletin ve iradesinin, zulüm karşısında insanlığın ve mazlumların sesi ve vicdanı olan ve olmaya devam edecek Memur-Sen’in tutumunu belirlemeye yönelik istişarelerimiz devam etmektedir. 14 Mayıs’ta ilkeli duruşu, mazlumları himayeyi, bağımsız dış politikayı, terörle etkili mücadeleyi, medeniyet değerlerine ve inanca saygıyı önceleyeceğiz. Milletin değerlerine sırtını dönen değil milletle kucaklaşan politik duruşu destekleyeceğiz. Çalışanın yanında olan ve çalışanın isteklerini öne alarak her alanda Türkiye’yi, ortaya koyduğu yenliklerle güçlendiren istikrarı tercih edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.