Seydanlı, bayram siparişlerine hazır

Batman’da iki şubeyle hizmet veren Seydanlı Baklava işletmecisi ve aynı zamanda deneyimli ustası Mehmet Orun, bayram siparişlerini şimdiden almaya başladıklarını belirterek vatandaşları firmalarına davet etti.

Seydanlı, bayram siparişlerine hazır
Advert
Yayınlama: 11.04.2023 15:52:10
Düzenleme: 11.04.2023 19:26
272
A+
A-

“HİZMETİ KALİTEYLE BİRLEŞTİRDİK”

Tatlı sektörü olarak hizmeti kaliteyle birleştirdiklerini kaydeden Orun, “Batman Belde mahallesi Sürat Kargo yanındaki merkez şubemiz ve Dörtyol kavşağındaki şubemizle halkımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Ramazan bayramı için hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdiden bayram siparişlerini almaya başladık. Sınırsız şekilde bayram siparişi alabiliyoruz” dedi.

“FİYATLARDA KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEK”

Tatlı ürünlerinde uygulamış oldukları indirimli fiyat kampanyasının devam ettiğini belirten Orun, “Cevizli baklavamız 48 TL, fıstıklı baklava 85, tereyağlı fıstıklı baklava 120 TL, fıstık sarması 140 TL, kaymaklı fıstıklı 140 TL, tereyağlı fıstıklı paşa talı 160 TL ve fıstıklı kadayıfımızın kilosunu da  150 TL’den müşterilerimize sunmaktayız. Fiyatlarımız şuan bu şekilde ve bayram sonrasına kadar devam edecek.  Tüm Batman halkını şubemize bekleriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.