“Sokakları karıştırmaya çalışacaklar”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını az bir farkla kazanması halinde muhalefetin, ‘seçimlere hile karıştı’ diyerek bağıracağını belirtti.

 “Sokakları karıştırmaya çalışacaklar”
Yayınlama: 30.04.2023 16:35:52
587
A+
A-

“HİÇBİR OY HEBA OLMASIN”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’ın Gercüş ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Yapıcıoğlu, “Erdoğan Cumhurbaşkanlığını az bir farkla kazanması halinde muhalefet ‘seçimlere hile karıştı’ diyerek bağıracak. Biz de vatandaşlarımıza diyoruz; bunları söyledikten sonra eğer fırsat bulurlarsa ellerinden gelirlerse sokağı da karıştırmaya çalışacaklar. Bu kapıları kapatmak istiyor muyuz, huzurumuzun bozulmasını istiyor muyuz? O zaman en az bir önceki seçimlerden daha yüksek bir oranla bu sene Cumhurbaşkanı göndermeliyiz. Eğer öyle yaparsak onların hem dili kesilir, yani bu tür kışkırtmaları rahat bir şekilde yapamayacaklar. O yüzden diyoruz ki lütfen hiçbir oy heba olmasın, memlekete hizmet devam etsin” diye konuştu.

“15 MAYIS GÜNÜ EYVAH DEMEYELİM”

Memleketin CHP zihniyetine teslim edilmemesi gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, “Kardeşlerimden istirhamım odur, tereddüt geçiren dostlarınızı uyarın. 15 Mayıs günü eyvah demeyelim, inşallah demeyeceğiz. Benim Kürt kardeşim şunu unutmasın. Onun varlığını inkar eden, onun dilini yasaklayan, ona her türlü zulmü reva gören zihniyet, CHP zihniyetinin kendisidir. Onun dilinin önünü açan, TRT Kürdi’de 24 saat Kürtçe yayın yapmasını temin eden, özel okullarda Kürtçe eğitimin önünü açan, devlet okullarında seçmeli ders olarak Kürtçe eğitimi gören, üniversitelerde bu iş için bölümler açan hükümet, şuan ki mevcut hükümettir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.