Temsilci gençler seçilecek

Batman Gençlik Hizmetleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında yurt genelinde yapılacak etkinlikler için ‘Temsilci Gençler’ seçimi yapacak.

Temsilci gençler seçilecek
Yayınlama: 05.04.2023 14:45:25
92
A+
A-

Batmanlı gençlerin başvurularını beklediklerini belirten Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, bunun gençler için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

BAŞVURULAR 10 NİSAN’DA BİTİYOR

Batman Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr açıklamasının devamında; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik haftası kutlamaları, 81 il ve yurtdışından gelen temsilci gençlerin katılımıyla tüm yurtta bir dizi etkinlikler yapılacaktır. Bu kapsamda Temsilci Gençler, 16-22 Mayıs 2023 tarihleri arasında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Uluslararası Gençlik Haftası ile Milli Mücadele; Bitmeyen Yolculuk program ve etkinliklerine katılacak olup, temsilci genç seçim sürecine başlanılmıştır. 10 Nisan 2023 tarihine kadar temsilci genç başvuruları alınacak olup, sonrasında belirlenen temsilci gençler, söz konusu programlara katılım sağlayacaktır. ‘Temsilci Gençler’ olmak isteyenler başvurularını Gençlik Merkezlerimize, www.gencizbiz.org adresine veya gençbis uygulaması üzerinde rahatlıkla yapabilirler. Batmanlı gençler bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalıdır.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.