Türk-Kazak dostluk konserinde sürpriz buluşma

Kazak dünya yıldızı Dimash’a Türk dünya yıldızı DJ Yeter de eşlik edecek.

Türk-Kazak dostluk konserinde sürpriz buluşma
Yayınlama: 28.04.2023 18:19:46
87
A+
A-

Kazakistan’ın dünya çapında şöhret sanatçısı Dimash Kudaibergen’in 6 Mayıs’ta vereceği konser öncesi sürpriz bir gelişme oldu. Dünya çapında tanınan Türk DJ Burak Yeter de aynı etkinliğe katılacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI

İki halkın kültürel dayanışması adına Küresel Gazeteciler Konseyi tarafından da medya ve tanıtım desteği verilen etkinlik için geri sayım başladı. Dünya turnesini sürdüren Dimash Kudaibergen’in 6 Mayıs’ta vereceği konser için birçok ülkeden fanları Antalya’daki otellerde rezervasyon yaptırdı. Ülke içindeki Rusça konuşan topluluklar da konsere büyük ilgi gösteriyor. Aynı sahnede Burak Yeter’i de izleme şansı yakalayacak olan müzikseverler konser gününü iple çekmeye başladı.

DÜNYA TURNESİNDE

Dünya turnesi kapsamında Antalya’da konser verecek olan ünlü sanatçı, 2019 yılının başlarında CBS yetenek yarışması The World Best de, ‘Altı oktavlık adam” ve Dünyanın en geniş vokal aralığına sahip adam’ olarak ilan edildi. Genç yaşta dünya çapında tanınmaya başlayan ve milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Kazak sanatçı Dimash’ın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda yapılacak programı için oteller ciddi sayıda rezervasyon almaya başladı.

İŞTE O PROĞRAM

6 Mayıs Cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda düzenlenecek ve üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan depremzedelerin ücretsiz davetli olduğu etkinlik saat 17:00’de Rus Pop Müziği sanatçısı Anna Kravt ile start alacak. Ardından sahneye Teona Dalnıkova, Erlan Kokeyev ve Ya Na Ha’da çıkacak. Bu sanatçıların ardından Türk DJ Burak Yeter proğram yapacak. Son olarak da Kazak star Dımash Qudaibergen sahneye çıkacak. Etkinliğe katılan misafirler Dımash ve Burak Yeter’in birlikte hazırladığı sürpriz bir parçayı da dinleyecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.