Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümünden konuşan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, “Kökünü kurutma operasyonu yaparak Türkiye’de ilk 30 ilin arasında girdik” dedi.

Türk Polis Teşkilatı 178 yaşında
Yayınlama: 10.04.2023 16:13:26
475
A+
A-

“HİÇ KİMSEYE FIRSAT VERMİYORUZ”

10 Nisan Polis Haftası münasebeti ile düzenlenen etkinlikler dahilinde Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman Valiliği bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk sundu. Batman teşkilatı olarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren Kıraç, “Batman Polis teşkilatı, görevini yaptığını gösteriyor. İstatistikler bunu gösteriyor. Mala karşı işlenen suçlarda Türkiye genelinde ilk 7’ci en iyi iliz. Kişilere karşı işlenen suçlarda yüzde 20’lerdeyiz. Kökünü kurutma operasyonu yaparak Türkiye’de ilk 30 ilin arasında girdik. Genel itibariyle malı satmadan, izin vermeden malı ile birlikte yakaladık. Narkotik şubemiz Türkiye’de performansı en iyi iller içerisinde ilk sırayı aldığını 2021 ile 2022 verilerinden biliyorum. Dolayısıyla asayişimiz ve terör şubemizde aynı şekilde görevlerini yaptı” dedi.

“MESLEĞİMİ 2024’TE BİTİRECEĞİM”

Önümüzdeki 10 Nisan’a kalmayacağını ifade eden Kıraç, “Sizlerle tahmin ediyorum son 10 Nisan günümüz. 1990’da başladığımız mesleğimizi 2024’te bitireceğim. Dolayısıyla herhâlde önümüzdeki 10 Nisan’a kalmayacağım. Yaklaşık 30 yıl beraber çalıştık. Her kademede çalıştık. Çok ilde çalıştık. Allah, bütün meslektaşlarımdan razı olsun. İlk günden bugüne incinmeden hem astımızla ve üstümüzle çalıştığımız arkadaşlarla hep uyum içerisinde, birlik içerisinde işimizi ciddi ve insanlarımıza faydalı bir şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Bütün arkadaşlarımıza 10 Nisan Günü’nün kutlu olmasını diliyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.