Türk Telekom Anadolu lisesine 7 ödül

Batman’ın güzide okullarından Türk Telekom Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 2204 A lise araştırma projeleri yarışmasında 7 ödül alarak muhteşem bir başarıya imza attı.

Türk Telekom Anadolu lisesine 7 ödül
Yayınlama: 11.04.2023 16:27:52
310
A+
A-

Daha yüksek başarılar elde etmeye kilitlendiklerini kaydeden Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet İsen, “12 proje ile katıldığımız TÜBİTAK 2204 A lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması Van bölge aşamasında 3 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük ile göz doldurduk. Türkiye finalinde okulumuzu ve şehrimizi güçlü bir şekilde temsil etme hakkını elde ettik. Şimdi gözümüzü daha yükseklere diktik ve gelecek ulusal başarılara kilitlendik” dedi.

“BAŞARILARIMIZ DEVAM EDECEK”

Okullarının eğitim ve bilimde öncü rol üstleneceğine vurgu yapan İsen, “Okulumuz, şimdiye kadar gerek bölgesel gerek ulusal çapta elde ettiği birinciliklerle Batmanımızın gurur kaynağı olmuş ve ülkemiz proje okulları arasında seçkin bir yer edinmiştir. Bu inanç ve azimle başarılarımız devam edecek. Okulumuz eğitimde ve bilimde öncü rol üstlenecektir. Yeni hedeflere ulaşmak dileğiyle gösterdikleri bu başarılardan dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.