“Ülkenin istikrarlı bir yönetime ihtiyacı var”

Batman Memur-Sen İl Divan toplantısına katılan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Türkiye’nin önemli bir seçim atmosferine girdiğini belirterek küresel kriz ortasında güçlü ve istikrarlı bir yönetime ihtiyacın olduğunu kaydetti.

 “Ülkenin istikrarlı bir yönetime ihtiyacı var”
Advert
Yayınlama: 25.04.2023 18:49:49
Düzenleme: 25.04.2023 18:50
80
A+
A-

“ÖRGÜTLÜ GÜÇ BÜYÜMELİ”

Batman Memur-Sen İl Divan toplantısı Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen’in katılımı ile gerçekleşti. İl divan programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Memur-Sen Batman İl Temsilcisi Şehmuz Önlü, “İl genelinde Memur-Sen yönetimi ve şube yönetimleri olarak başarılı bir süreç yürütüyoruz. Her bir üyemizin talebini, beklentisini dinliyor kamu görevlilerimizin yüreğine dokunuyoruz. Onlara kulak verdikçe ve onlara kendimizi anlattıkça Memur-Sen’in mücadelesini, Memur-Sen’in haklılığını daha iyi görüyor ve teveccüh gösteriyorlar” diye konuştu. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, 7. Dönem Toplu Sözleşme’de kamu görevlilerinin hakkını en iyi şekilde alabilmesi için örgütlü gücün büyümesi gerektiğine vurgu yaptı.

“BİZ O DELİ GÖMLEĞİ ASLA GİYMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin önemli bir seçimin atmosferine girdiğini ifade eden Esen, küresel kriz ortasında güçlü ve istikrarlı bir yönetime ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Esen, “Savunma sanayi bir örnek teşkil etti… Türkiye her zamankinden fazla kendine güveniyor artık. Bağımsız politikalarla yapamayacağımız yok. İşte kendi arabamızı, kendi uçak gemimizi yapmaya başladık. Asırlara sari bir söylemle, öğretilmiş çaresizlik üretildi bu ülkede. Ama, millet bu deli gömleğini yırtıp attı. Türkiye, birilerinin yazdığı reçetelerle yönetilemeyecek kadar da büyüdü. Şimdi birileri çıkmış, o deli gömleğini size yeniden giydireceğiz, bizim reçetelerimizi kabul edin diyor. Biz o deli gömleğini bir daha asla giymeyeceğiz. Biz, istikrarla gelecek yüzyıla, güçlü emekle inşa ve ihya edeceğimiz Güçlü Türkiye ile yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.