Üniversite öğrencileriyle iftarda buluştu

AK Parti Batman Milletvekili aday adayı Hüseyin Şansi, Batman Üniversitesi’nde eğitim gören ve çeşitli ülkelerden kente gelen misafir öğrencilerle iftarda bir araya geldi.

Üniversite öğrencileriyle iftarda buluştu
Yayınlama: 05.04.2023 15:13:33
98
A+
A-

Farklı STK’larda görev aldığı dönemlerden bugüne farklı vesilelerle Batman Üniversitesi’nde eğitim gören misafir öğrencilerle bir araya geldiklerini söyleyen Hüseyin Şansi, misafir öğrencilerin başta barınma olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için çaba gösterdiğini, misafir öğrencilerin Batman’da rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için girişimlerde bulunduğunu, bu çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Misafir öğrencilerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Şansi, “Misafir olarak ülkemize gelen ve üniversite eğitimi gören öğrencilerin her birinin mezun olduktan sonra şehrimiz ve ülkemiz için adeta gönüllü kültür elçisi olarak faaliyet gösteriyor. Yurtdışından Batman Üniversitesi’ne daha fazla öğrencinin gelmesi için gayret gösterilmesi gerekiyor. Üniversitenin ve şehrimizin bu potansiyele fazlasıyla sahip” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.