Yeniden Refah adayları boş durmuyor

Yeniden Refah Partisi Batman Milletvekili adayları, kentin işlek caddelerinin yanı sıra sokak ve mahallelerde dolaşarak partilerini anlatmaya devam ederken, bir yandan da parti görevlilerince iftardan sonra vatandaşlara tatlı ikramında bulunuluyor.

Yeniden Refah adayları boş durmuyor
Advert
Yayınlama: 16.04.2023 15:12:09
314
A+
A-

Milli Görüş’ü meclise taşımak amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatan Yeniden Refah Partisi 2. sıra Batman Milletvekili adayı Ahmet Seyitoğlu, “Seçimlere çok kısa bir süre kaldı. Dolayısıyla biz de çalışmalarımızı ev ev, sokak sokak dolaşarak sürdürmeye, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşların bize yönelik pozitif yaklaşımı ve destekleyici sözleri bizi her zamankinden daha çok motive ediyor. Biz zaten hep halkla iç içe olan, vatandaşın derdiyle dertlenen bir partiyiz. Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller yetiştireceğiz inşallah” dedi.

“İSTİHDAM İMKANI OLUŞTURACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi 5. sıra milletvekili adayı Şakir Sönmezsoy, “Her evden bir oy yeniden Refaha diyoruz. Allah’ın izniyle Milli Görüş’ü meclise taşıyarak insanlarımıza iş ve istihdam imkanı oluşturacağız. Batının dayatmasıyla yapılan kanunlara ihtiyaç duymuyoruz.  Kültürümüze, inancımıza, örf ve adetimize uygun ve herkesçe kabul edilebilir yasaları ve düzenlemeleri getireceğiz inşallah” diye konuştu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.