1 Puan ömre bedel

TFF 2.Lig Beyaz grupta kümede kalma savaşı veren Batman Petrolspor, Cumartesi günü Şanlıurfaspor karşısında alacağı bir puanla ligde kalacak.

1 Puan ömre bedel
Yayınlama: 18.05.2023 15:04:59
916
A+
A-

Kümede kalma savaşı veren Batman Petrolspor, hafta içerisinde sahasında karşılaştığı Arnavutköyspor’u 1-0 mağlup ederek umudunu son maça  taşıdı. Cumartesi günü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar bu maçtan bir puanla ayrıldıkları takdirde adeta bir mucize gerçekleştirip 2. ligdeki yoluna devam edecek.

ALKIŞLANAN MÜCADELE

Batman Petrolspor, kader maçına çıkıyor. Ligin bitimine bir hafta kala Batman Petrolspor, küme düşme korkusunu hala hissediyor. Ligde son olarak oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran kırmızı-beyazlılar, başarı grafiğini Şanlıurfa karşısında da sürdürmek istiyor. Son haftalarda oynanan karşılaşmalarda ortaya konan mücadeleyle puanlar alan kırmızı-beyazlılar, Şanlıurfa karşısında alacağı bir puanla ligde kalacak. Şanlıurfaspor – B. Petrolspor maçı Cumartesi günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda saat 15.00’te oynanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.