30 Yıldır ayakkabı satıyor

Batman Ulu Camii sokağında hizmet veren Yunus Ayakkabıcılık firması,  ayakkabıcılık sektöründe toplamda 30 yılı geride bırakırken, yeni yerinde de vatandaşlara uygun kampanyalar sunmaya devam ediyor.

30 Yıldır ayakkabı satıyor
Yayınlama: 29.05.2023 16:35:20
84
A+
A-

Spor ayakkabı ve terlik satışı yaptıklarını kaydeden mağaza işletmecisi Abdulhalim Çiçek , “Yeni yerimizde vatandaşlara geniş yelpazeli ürün seçeneklerimizle hizmet etmenin sevinci içerisindeyiz. Hesaplı, uygun ve aynı zamanda kaliteli ayakkabı ve terlik çeşitlerimiz mevcuttur. Sezon boyu yaptığımız indirim kampanyalarıyla halkımıza avantajlar sunmaktayız” dedi.

“SATIŞLARIMIZ NORMAL SEVİYEDE”

Batman’da ayakkabıcılık sektörünün fiyat artışlarına rağmen satışlarının normal seviyede sürdüğünü kaydeden Çiçek, “İşlerimiz çok şükür iyi. Normal seviyede bir satışla işlerimizi sürdürmekteyiz. Burada vatandaşların her türlü spor ayakkabı ve terlik zevkine hitap edecek ürünlerimiz mevcut. Zaten 30 yıldan fazla süren bir ayakkabıcılık deneyimimiz var. Vatandaşlara kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyat politikasıyla ürün tedarik etmeye devam ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.