30 Yıllık çiğköfte ustası mekan açtı

Çiğköfteci Rıdvan Usta’nın yeri isimli mekanın görkemli açılışına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yılların deneyimli tecrübesi Rıdvan Ustanın lezzetli çiğköftesini tatma şansını yakaladı.

30 Yıllık çiğköfte ustası mekan açtı
Yayınlama: 10.05.2023 14:09:56
Düzenleme: 11.05.2023 15:39
592
A+
A-

Batman’da Kazım Arıca caddesi Işık Taksi karşısındaki Şahin Pastanesi yanında hizmete açılan çiğköfteci Rıdvan Usta’nın yeri ile ilgili konuşan Rıdvan Yavuz, “Çiğköftemizde pul biber olsun, baharatlarımız olsun tümünü orijinal olarak kullanıyorum. Pul biberimiz Kahramanmaraş’tan ve salçamız da Hatay’dan gelmiş. Acılı ve tatlı salçalarımız var. Batman halkına hizmet etmek için burada vatandaşlarımızı bekliyoruz inşallah. El yapımı, yani elle yoğurarak hazırladığım çiğköftemi tatmak isteyen herkesi yeni açmış olduğumuz mekanıma bekliyorum” dedi.

“HALKIMA HİZMET OLSUN DİYE YENİ MEKAN AÇTIM”

20 Yıldır sadece Ramazan aylarında Işık Taksi karşısındaki 19 Mayıs mahalle muhtarlığı ofisi yanında çiğköfte yoğurduğunu belirten Rıdvan usta, “Halka daha iyi ve ferah bir ortamda hizmet etmek için yeni mekan açtım. İnşallah Batman’a hayırlı ve uğurlu olur.  İnsanlarımız çiğköfteden tat ve lezzet alsın diye ekibimle beraber mekanımızı açmış bulunmaktayız. Yoğurdumuz da gerçekten çok güzel.  Özel olarak bize köyden yoğurt geliyor. Benim özel olarak kullandığım özel baharatı ayrana katıyorum. Benden başka da kimse bu konsepti kullanmıyor.  Yeni mekanımız Batman’a ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.