9 Yıl aradan sonra TPAO’ya devrediliyor

16 Yıl aradan sonra 2. lige çıkan ve ligde bir sene tutunabilen Batman Petrolspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Batman Valisi Ekrem Canalp, Petrolspor’un TPAO’ya devir ile ilgili herhangi bir problemin kalmadığını belirtti.

9 Yıl aradan sonra TPAO’ya devrediliyor
Yayınlama: 25.05.2023 17:23:21
310
A+
A-

“UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK”

Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile birlikte Valilik toplantı salonunda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek Petrolspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen sene çok çaba gösterdiklerine rağmen takımı TPAO’ya devir edemediklerini kaydeden Vali Canalp, “Petrolspor’un TPAO’ya devri söz konusu olmadı diye biz hiçbir zaman ümidimizi kaybetmedik.  Genel müdürümüzle beraber sürekli istişare halinde, iletişim halinde bulunmaya devam ettik. Kendisi sağ olsun bu konuyu ne zaman gündeme getirsek, başka konularda olduğu gibi bu konuda da Batman’ın ve Batmanlıların yanında bulunacaklarını ve destekleriyle sürekli yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Şuanda devir ile ilgili herhangi bir problemimiz kalmadı. En son yönetim kurulumuzla, kulüp başkanımızla yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili, artık herkesin nihai ve sözlü onay verip aldığı, inşallah önümüzdeki haftada yapacağımız basın toplantısıyla kulüp başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle beraber toplanacağız” dedi.

“İCRAATI ZAMANINDA YAPACAĞIZ”

Kentte bir sorun olduğunu hiç tereddüt etmeden yapılması gereken icraat zamanında yapacaklarını belirten AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Yapılması gereken icraatı zamanında yapacağız, adımı atacağız ve bu kenti hak ettiği yere taşıyacağız. Petrolsporumuz da bizim için bir değerdir. Hem istihdam açısından, hem eğitim, hem spor açısından, velhasıl bu kent ile ilgili bütün sorunları sahiplenme konusunda hiç tereddüt etmeyeceğiz” diye konuştu. Bugüne kadar Petrolspor’a destek veren herkese teşekkür eden TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, “Benim kulübüm sadece TPAO’nun değil, sadece belli bir kurumun, kesimin, belli bir düşüncenin değil, tüm Batmanlıların olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu alanda güçlü bir yapılanmayla, güçlü bir yönetim anlayışıyla yeni bir sezonun hazırlıklarının yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.