Atakav ikinci şubesini açtı

Beyaz eşyada Batman’ın önde gelen firmalarından olan Atakav Ticaret’in ikinci şubesi Şafak mahallesi Millet Bahçesi karşısında açılarak hizmete girdi.

Atakav ikinci şubesini açtı
Yayınlama: 22.05.2023 12:56:35
2.270
A+
A-

Açılışa AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) eski Başkanı Osman Nasıroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı M. Sıddık Çiftçi’nin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğu katılım sağladı. İkinci şubeleriyle ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendiren firma işletmecisi Ebubekir Atakav, “200 metrekarelik kapasiteli yerimizde 2. şubemizi açmanın mutluluğunu yaşamaktayız.  Birinci şubemiz zaten Gülistan Caddesinde hizmet vermeye devam ediyor.  Firmamızda buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ankastre ve klima gibi beyaz eşya gruplarının tamamı bizde mevcuttur. Aynı zamanda tüketici elektroniği olan televizyonlar da mevcuttur” dedi.

DÖRTLÜ SETTE 33 BİN LİRALIK İNDİRİM..

Açılışa özel olarak 4’lü set beyaz eşyada 33 bin liralık bir indirim kampanyası yaptıklarını kaydeden Atakav, “Bu dörtlü set dediğimiz şey çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve turbo fırından oluşmaktadır. Bu setimiz için 33 bin 350 TL’yi bulan yaklaşık yüzde 40’lık bir indirimimiz var” diye konuştu. Üçüncü kuşak olarak 50 yıldır beyaz eşya sektöründe olduklarını kaydeden Atakav, “Bu sektörde ilkin dedem, sonra babam hizmet verirken şimdi de bayrak bizde. Bizler geniş yelpazeli ürün seçeneklerimiz ve marka ürünlerimizi halkımızın beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Evlenecek olan veya evini yenileyecek olan herkesi firmamıza bekliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.