Bakan Çavuşoğlu’ndan KGK’ya “Kamu Diplomasisi” teşekkürü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da Küresel Gazeteciler Konseyi ofisini ziyaret ederek gazetecilere çeşitli açıklamalarda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu’ndan KGK’ya “Kamu Diplomasisi” teşekkürü
Yayınlama: 20.05.2023 12:42:15
36
A+
A-

Alanya’da KGK üye cemiyeti Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti genel merkezi ve Alanya ofisini ziyaretinde KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim tarafından karşılanan Çavuşoğlu, gazetecilerin güncel konularla ilgili sorularını cevapladı. Bakan Çavuşoğlu, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin 81 il ile 63 ülkede bulunan temsilcilikleri ile Türkiye kamu diplomasisine büyük hizmetler verdiğini belirterek, “Son olarak Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, ve Ermenistan gazetecilerini bir araya getirerek barış adına önemli bir adıma imza atıldı. KGK, Türkiye ve Dünya’da kamu diplomasisi açısından çok güzel çalışmalar yapıyor. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim şahsında tüm KGK üyelerine, kamu diplomasisi çalışmaları, Türk dünyasına ve özellikle Kıbrıs davasına sahip çıkmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

KGK Genel Başkanı Dim de “Bakan Çavuşoğlu’na konseyin özellikle yurtdışında ülkemiz lehine kamu diplomasisi faaliyetleri çerçevesinde verdiği destek ve sunduğu vizyon için teşekkürü borç bilirim” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.