“Biz geçemez isek siyasilerde gelmesin”

Batman merkez Belde ile Çamlıtepe mahallelerini birbirine bağlayan tek geçiş noktası yolun bir an önce trafiğe açılması için siyasilere seslenen mahalle sakinleri, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Kapatılan yola pankart açan mahalle sakinleri “Biz geçemez isek siyasilerde gelmesin” dediler.

“Biz geçemez isek siyasilerde gelmesin”
Yayınlama: 10.05.2023 20:32:16
329
A+
A-

“YOLU KİM AÇARCA OYUMUZU ONA VERECEĞİZ”

Belde ile Çamlıtepe mahallelerini birbirine bağlayan tek geçiş noktasının bir yıldır kapatıldığını belirten mahalle sakinleri, milletvekili adayları seslendi. Yollarını açan hangi vekil olursa oylarını ona vereceklerini belirten mahalle sakinleri, “Demiryolu rayları üzerinde daha önce yaya ve araç geçişine serbestti, ama bazı üzücü kazaların yaşanmasından dolayı uzun süredir beton bariyerlerle kapatılan geçişin otomatik bariyer sistemi kurularak tekrar trafiğe açılmasını istiyoruz. Burası gerçekten çok önemli bir geçiş noktası. İktidar vekilleri ve diğer siyasi milletvekili adaylarına sesleniyoruz. Bu yolumuzu kim açarsa oylarımızı ona vereceğiz” dediler.

“MAĞDURİYETİMİZ GİDERİLMELİ”

Kapanan yol yüzünden ambulans ve okul servislerinin mahalle ulaşımının zorlaştığını belirten mahalle sakinleri, “Bu noktanın açılması vatandaşların yanı sıra ambulans ve itfaiye araçları için de çok iyi olacak. Buraya otomatik geçiş sağlayan bariyerli bir sistem kurulmasını istiyoruz. Yol kapatıldığı için mağdur oluyoruz. Bu mahallenin bir çıkışı var o da çok dolanıyor. Yolun bir an evvel açılmasını talep ediyoruz. Alternatif yolların açılması gerekir. Acil bir durumda hastaneye gitmekte zorlanıyoruz” şeklinde konuştular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.