“Bu dönem Batman‘ın yüzyılı olacak”

AK Parti il binasında basın mensuplarıyla biraya gelen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Bu yüzyıl nasıl Türkiye’nin yüzyılı olacak diyorsak, Batman’ın da yüzyılı olacak” dedi. 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktıklarını belirten milletvekili Nasıroğlu, “Benim en çok sevindiğim olay, huzurlu ve rekor katılımla bir seçim yaşadık.

“Bu dönem Batman‘ın yüzyılı olacak”
Yayınlama: 16.05.2023 15:38:36
71
A+
A-

Gittiğim bütün okullarda, gittiğim bütün sandıklarda hakikaten ben çok keyif aldım. Bu seçim süresince de hep bu memleketin ihtiyacı olan huzuru, hep bu memleketin ihtiyacı olan itidali, hep bu memleketin ihtiyacı olan birbirimize değer vermeyi ön planda tutmaya çalıştık. Bu konuda da ben inanıyorum ki, Batman’a yeni bir değer, yeni bir vizyon kattık. Bundan sonraki süreçte de inanıyorum ki, aynı inançla, aynı anlayışla devam edeceğiz. Biz de bu memlekete olan sevdamızı ne kadar devam ettirebilirsek, bu sevdamızı ne kadar birbirimize karşı sevgiye, saygıya çevirebilirsek, o kadar değerimiz artar,  o kadar memleketimiz kalkınır,  o kadar huzur olur. Bu konuda da tabii hepimize görev düşüyor. Şuna inanıyorum, bu dönem Batman’ın dönemi olacak.  Bu yüzyıl, nasıl Türkiye’nin yüzyılı olacak diyorsak, Batman’ın yüzyılı olacak. Bunu da elbirliğiyle yapacağız. İki tane milletvekiliyle bu iş olmaz. Hepimize o görev düşüyor. Teşkilatlarımıza, Batmanlı iş adamlarımıza, basınımıza, hepimize çok görev düşüyor. Bunu da yapacağımıza inanıyorum. Bu anlayışı hakim kılarsak kazanan Batman olacak” dedi.

 “PETROLSPOR BİZİM İÇİN BİR DEĞER”

Petrolspor ile ilgili de görüş belirten Nasıroğlu, “Petrolspor ile ilgili olarak da bize düşen ne görev varsa yaparız. Performansa futbolcudan, destek taraftardan, mali destek iş adamlarından ve siyasette de zaten bize ne görev düşüyorsa yapacağız. Burada basına da çok büyük görevler düşüyor. Yani bazen taraftarı motive etmek, futbolcuları motive etmek gerekir. Petrolspor bizim için bir değer. TPAO Genel Müdürü de Batman’a geldiğinde bu konuyu görüştük. Petrol keşfi fazlalaştı, üretim arttı. Bu ne demektir? Petrolspor’a ilave imkan demektir. Biz bu imkanı kullanacağız. Sayın Genel Müdürümüzü de ben bu konuda çok anlayışlı gördüm.  Bize bir Bize imkan sağladı. Siyaset ve sporu çok da içi içe koymamak lazım. Ben ona da inanıyorum. Yani siyasetin görevi ayrıdır. Biz başka şehrin takımın uzantısı olmayacağız. Biz kendimize güveneceğiz. Biz kendimize inanacağız. O zaman başarılı oluruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.