EL BİRLİĞİYLE DÜŞÜRDÜLER!

16 Yıl aradan sonra 2. lige çıkan Batman Petrolspor, yönetimin beceriksizliği, bölge takımları Şanlıurfa ve Amedspor’un çekişmelerine alet olunca, kendini bir alt ligde buldu.

EL BİRLİĞİYLE DÜŞÜRDÜLER!
Yayınlama: 21.05.2023 18:10:52
394
A+
A-

2.LİG RÜYASI ERKEN SONA ERDİ…

16 Yıl sonra 2. lige çıkan Batman Petrolspor, Şanlıurfa’dan aldığı mağlubiyetle lige veda etti. Ligde play-off’u garantileyen ve iddiası bulunmayan Şanlıurfaspor, Batman Petrolspor’u 2-0 yenerek ligden düşürdü. Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ak Partili adaylar Murat Güneştekin, Fırat Tunç ile kalabalık heyetin de izlediği maç boyunca Şanlıurfalı taraftarlar 90 dakika boyunca ‘Batman kümeye’ ve ‘Amedspor gelsin sizi kurtarsın’ diye tezahüratta bulundu. Petrolspor ilkyarının son saniyesinde ve ikinci yarının başında kalesinde gördüğü gollerle geriye düştü. Petrol’ün çabası sonuç vermedi ve Petrol aldığı mağlubiyetle 2. lige veda etti. Maç sonrası Şanlıurfaspor taraftarı, Batman Petrolspor sporcularına kötü tezahürat yaparak sözlü ve küfürlü saldırıda bulundu.

“İKİ TAKIMIN ÇEKİŞMELERİNE ALET OLDUK”

Sezon başında yönetimin aldığı yanlış kararlar ve alınan ruhsuz futbolcu topluluğu yüzünden 2. ligde tutunamadıklarını belirten futbolseverler, “Maalesef 2. lig serüvenimiz çok kısa sürdü. Onca verilen emeğe yazık oldu. Bölge takımları Amedspor ve Şanlıurfaspor’un çekişmelerine maalesef alet olduk. Sadece suçu bu takımlarda aramak doğru değil. Sezon ortasında takımdan gönderilen futbolcuların yerine amatör ligde bile oynayamayacak kapasitede futbolcular getirildi. Yönetim kurulu bunun hesabını vermelidir. Son haftalarda Ferhat Nasıroğlu sayesinde seri galibiyetler alındı ama yetmedi. Şanlıurfa’dan alınacak bir puanla ligde kalacaktık ama bu futbolcularla hayaldi” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.