GAP Kültür turları yeniden başlıyor

Daha önce yapılan GAP Kültür Turlarının 19 Mayıs 2023’ten itibaren tekrar başlıyor.

GAP Kültür turları yeniden başlıyor
Yayınlama: 03.05.2023 13:57:25
136
A+
A-

Batman Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, ülkede yaşanan ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerden dolayı durma noktasına gelen kültür turlarının yeniden yapılacağı müjdesini verdi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Sarı, “Türkiye’de Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen yıkıcı depremlerden dolayı GAP kültür turlarımıza ara verilmişti. Çünkü yol güzergahları depremlerden olumsuz etkilenmişti. Dolayısıyla da turlar maalesef durma noktasına gelmişti. Öncelikle depremlerde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diler, geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Temennimiz ülkemizde böylesi depremlerin, felaketlerin yaşanmaması. Biz de otel yönetimi olarak deprem sürecinde konaklama konusunda depremzede ailelerimize, kardeşlerimize destek olduk” dedi.

19 MAYIS’TA TURLAR BAŞLIYOR…

GAP Kültür turlarının yeniden başlaması için tur acenteleriyle görüşüp gerekli çalışmalarını yaptıklarını belirten Sarı, “19 Mayıs 2023’ten itibaren her hafta sonu ve hafta içi olmak üzere Batman ilimizde ve bölgede GAP turları devam edecek. Mardin, Midyat, Şanlıurfa yol güzergahı olmak üzere, aslında amacımız bu turlardaki insanların Batman’da konaklamalarını sağlamak. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Zaten tur acenteleriyle görüşüp bu konuda söz aldık. Gereken bütün mailler ve yazışmalar da tamam. İnşallah 19 Mayıs’tan itibaren turlarımıza başlıyoruz” diye konuştu.

“BÖLGE TURİZMİNİ CANLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Amaçlarının Batman ili ve bölge turizmini canlandırmak ve tanıtmak olduğunu kaydeden Sarı, “Biz de Real Konak Hotel olarak bu tür çalışmaların altına her zaman imzamızı atıyoruz ve gerekli desteği sunuyoruz. İnşallah bu örnek olur;  Batman ve bölge turizmine büyük katkı sağlar. Turizmin hak ettiği seviyeye ulaşması için elimizden gelen çalışma ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.