“HÜDA PAR adayları mecliste olmalı”

HÜDA PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, inanç hürriyetinin tamamen güvence altına alınması ve Kürt meselesinin adalet temelinde ve kardeşlik hukuku çerçevesinde çözülmesi için Serkan Ramanlı başta olmak üzere HÜDA PAR adaylarının mecliste olması gerektiğini belirtti.

“HÜDA PAR adayları mecliste olmalı”
Yayınlama: 09.05.2023 14:51:32
Düzenleme: 09.05.2023 14:56
148
A+
A-

Seçim çalışmalarına destek için Batman’a gelen HÜDA PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Serkan Ramanlı seçim lokaline destek için heyetlerle bir sohbet toplantısı düzenleyerek, gençlerin seçimler, HÜDA PAR’ın stratejisi ve HÜDA PAR’a yönelik saldırılar ile ilgili sorularını cevapladı. Seçim lokaline destek için gelen heyeti AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, GİK Üyesi Şeyhmus Tanrıkulu ve il başkanı Davut Şahin tarafından karşılandı. İlk olarak söz alan Ramanlı, gençlerin desteklerinin çok önemli olduğunu belirterek, ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“RAMANLININ KAZANMASI BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ”

HÜDA PAR GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, Serkan Ramanlı’ya verilen desteğin çok kıymetli olduğunu belirterek, “Batman’da Serkan Ramanlı kardeşimizin kazanması aslında Batman’da değil bölgemiz açısından da çok önemli. Bundan dolayı her türlü desteği vermemiz lazım. Niçin Serkan Ramanlı’ya? Niçin HÜDA PAR’a? Niçin HÜDA PAR’ın adaylarına destek vermemiz lazım? HÜDA PAR niçin meclise girmeli? Bunu iyi bir şekilde kavramamız gerekiyor” dedi.

“HÜDA PAR MECLİSTE OLMALI”

Kürt meselesinde bir asırdan fazladır halada sıcaklığını koruyan bir mesele olduğuna işaret eden Tanrıkulu şöyle dedi: “Kürt meselesinin çözümü noktasında gerçekten önemli adımların atılmasında HÜDA PAR’ın birçok etkisi olmuştur. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yine inanç noktasında bu ülkede halkın yüzde 99’u Müslüman olduğu hu ülkede baş örtülü kızların üniversitelerde, liselerden atılması, baş örtüsüne, tesettüre yasak getirilmesi ve sonrasında bu yasakların ortadan kaldırılmasıyla alakalı partimizin açıklamaları birçok kişiyi etkilediği gibi sayın Cumhurbaşkanını da etkilemiş ve sonuçta bu yasak kaldırılmıştır. Bitmiş mi her şey bitmemiş? Çünkü inanç özgürlüğünün, tesettürün baş örtüsünün anayasal güvence altına alınması için Serkan Ramanlı’nın mecliste olması gerekiyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.