İlçelerde eğitim masaya yatırıldı

Eğitim Kurumlarında Başarıyı Artırma Projesi (EBAP) bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Sason ve Kozluk ilçelerinde gerçekleşti.

İlçelerde eğitim masaya yatırıldı
Yayınlama: 23.05.2023 14:45:04
Düzenleme: 23.05.2023 14:54
31
A+
A-

Sason Anadolu Lisesi konferans salonunda Vali yardımcısı Murtaza Ersöz başkanlığında gerçekleşen EBAP bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında ilçedeki okulların genel durumu hakkında bilgiler alınarak, ilçedeki her bir kurumundaki il/ilçe sıralamaları, ilçede bulunan her okulun kriterlerinin incelenmesi, okulların diğer ilçelere göre kriter bazlı durumunun belirlenmesi gibi konular ele alındı. Toplantıya Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Sason Kaymakamı Murat Mete, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İKİNCİ TOPLANTI KOZLUK’TA…

EBAP bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı Batman Vali yardımcısı Murtaza Ersöz başkanlığında Kozluk Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşti. EBAP bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında Kozluk’taki okulların genel durumu hakkında bilgiler verildi. Kozluk’taki her okulun kriterlerinin incelenmesi, okulların diğer ilçelere göre genel başarı durumu gibi konular ele alındı. Proje kapsamında okulların genel analizi yapılarak daha iyi seviyeye çıkmak için görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz,  Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir Sevim, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.