Mali Müşavirler Odası’ndan eğitim anlaşması

Batman’da eğitim öğretim alanında faaliyet gösteren C1 Kurs Merkezi, Batman Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası ile eğitim sözleşmesi imzaladı.

Mali Müşavirler Odası’ndan eğitim anlaşması
Yayınlama: 25.05.2023 12:46:27
36
A+
A-

GAP Mahallesi Avukat Sedat Özevin Caddesi Mava Kent Sitesi Altı Beyda Çeyiz yanında 7-8-11-12. sınıf ve mezun öğrencileri LGS ve YKS sınavına hazırlayan C1 Kurs Merkezi, Batman Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz ile indirim protokolü imzaladı.

İndirim protokolünün hayırlı olmasını dileyen C1 Kurs Müdürü Eyyup Konak, “Öğrencilerin sınavlarına hazırlanması için Tam Gün Tam Kadro, Akıllı Tahta ile Eğitim, 20 Kişilik Klimalı Sınıflar, En İyi Kadro, Sınırsız Kitap, Ücretsiz Deneme Sınavları, Özel C1 Yayınları, Elit Bir Ortam ve daha birçok avantaj ile donatılmış kurs merkezimizi Batman Siirt Mali Müşavirler Bölge Odasına tanıtarak eğitim sözleşmemizi imzaladık. Batman Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, tüm mali müşavirler ve muhasebecileri kurs merkezimize bekleriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.