Milli atleti altınla ödüllendirdi

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Çekya’da yapılan Avrupa takımlar şampiyonasında Avrupa ikincisi olan atlet Hayrettin Yıldız’ı altınla ödüllendirdi.

Milli atleti altınla ödüllendirdi
Yayınlama: 24.05.2023 12:37:55
35
A+
A-

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan milletvekili Nasıroğlu, gençlik ve spor faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor Müdürü Şafi Özperk’ten bilgiler aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyaretin sonunda Nasıroğlu, Avrupa takımlar Yürüyüş Şampiyonası’nda yürüyüş kategorisinde yarışan ve ikinci olan Hayrettin Yıldız’ı tebrik edip altınla ödüllendirdi. Gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu aktaran Nasıroğlu, şunları söyledi: “Gençlerin her türlü sportif ve sosyal aktiviteye katılımını sağlamak adına onlara her türlü imkanı sunmak boynumuzun borcudur. Çok başarılı gençlerimiz var. Şehrimizde gençlerimizin spor ve sosyal faaliyetlerini güçlendirecek yatırımları yapmaktan çekinmeyeceğiz. Gençlerimizin geleceği için her türlü yatırımı Batman’a kazandırmaktan geri kalmayacağız.”

“SPOR ALANLARINA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”

Batman’da başarılı genç sporcuların olduğuna işaret eden milletvekili Nasıroğlu, bu sporcuların gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda Batman’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini kaydetti. Nasıroğlu, “Hayrettin kardeşimiz de bunlardan biri. Bu tabi ciddi bir gayret, büyük bir emek ve yoğun eforun sonucu. Başarı için ter döken tüm sporcularımızı, antrenörlerini ve bu başarıların altında imzası olan herkesi tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum. Şehrimizde Hayrettinlerin sayısını artırmak ve gençlerimizin spor alanlarına erişimini kolaylaştırmak adına her türlü yatırımı Batman’a kazandırmaktan çekinmeyeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.