“Netice lehimize sonuçlanacak”

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman ikinci sıra milletvekili adayı Serkan Ramanlı, Batman milletvekilliği ikinci sırası için lehlerine bir farkın oluştuğunu belirtti.

“Netice lehimize sonuçlanacak”
Yayınlama: 15.05.2023 18:07:39
1.389
A+
A-

Kesin sonuçlar belli oluncaya kadar itidalli ve vakur bir şekilde bekleyeceklerini kaydeden Ramanlı, “Ancak sevinmek için henüz daha erken. Resmi sonuçların açıklanmasını bekliyoruz” dedi.

RESMİ SONUÇLAR BEKLENİYOR…

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman ikinci sıra milletvekili adayı Serkan Ramanlı seçimle ilgili olarak seçim lokalinde partililere seslendi. Ramanlı, “Çok güzel ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktık. Seçim sonuçlarının takibi için Batman Adliyesindeydik. Oyların takip altına alınmasının takibini yapıyorduk. Batman milletvekilliğinin ikinci sırası için farkın hızla eridiğini ve geçtiğimiz zaman içerisinde lehimize bir farkın oluştuğunu gördük. Ancak sevinmek için henüz daha erken. Resmi sonuçların açıklanmasını bekliyoruz. Adliyede halen itiraza tabii sandıklar var. Ama geriden gelip farkı kapatıp şimdi yavaş yavaş arayı açan bizleriz. İnşallah ümit ediyoruz ki, netice lehimize sonuçlanacaktır. Ama yine de gerçek neticeyi elde edinceye kadar itidalli olmaya devam etmeliyiz. İlerleyen saatlerde artık kesin bir neticeyi elde ettiğimizde ve bunu güzel bir şekilde, vakur bir şekilde, bize yakışacak şekilde kutlayacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.