Petrol zoru başarıyor 1-0

Saha ve seyircisi önünde Arnavutköy’ü konuk eden Batman Petrolspor, rakibini 1-0’lık skorla devirerek ligde tutunmaya devam ediyor. Petrol’ün golü 36. dakikada Bedran’dan geldi.

Petrol zoru başarıyor 1-0
Yayınlama: 16.05.2023 18:58:36
112
A+
A-

2. Lig beyaz grupta ligde kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor, saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Arnavutköy’ü Bedran’ın golüyle devirerek ligde kalma yolunda büyük avantaj yakaladı. Hafta içi olmasına rağmen Batmanlı taraftarların ilgi gösterdiği maç başa baş geçti. İlkyarıda Bedran’ın kafa golüyle öne geçen Petrolspor, soyunma odasına önde girdi. İkinci yarıda ise hakem tartışmalı bir karara imza attı. 58. Dakikada Petrolspor lehine penaltı kararı veren orta hakem Fatih Tokali, daha sonra yardımcı hakemin yanına giderek kararını geri aldı. Karar büyük tepki topladı. Son dakikaları büyük heyecan içinde geçen maçta Petrol skoru korudu ve sahadan çok kritik 3 puanla ayrılmasını bildi.

Aldığı galibiyetle puanını 45’e çıkaran Petrolspor, Bursaspor ve İnegölspor’un mağlup olduğu haftada büyük avantaj yakaladı. Cumartesi günü Şanlıurfaspor deplasmanına çıkacak olan Petrolspor, 1 puan aldığı takdirde ligde kalacak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.