Ramanlı’ya tebrik ziyaretleri

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti 2’inci sırasında Batman Milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, seçim lokalinde tebrikleri kabul etti.

Ramanlı’ya tebrik ziyaretleri
Yayınlama: 17.05.2023 17:21:50
104
A+
A-

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Turgut Özal Bulvarında bulunan seçim lokalinde tebrikleri kabul ediyor. Seçim lokalinde tebrikleri kabul eden Ramanlı’ya, tebrik için gelen siyasi parti temsilcileri, alimler, STK başkanları olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden çok sayıda vatandaş ziyaret ederek tebriklerini sundu.  Gün içerisinde gruplar halinde ve kitlesel olarak yoğun bir şekilde tebrik ziyaretleri gerçekleşti. Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, AK Parti Gercüş ilçe Başkanı Şefik Öner ile heyeti, Gercüş HÜDA İlçe Başkanı Mehmet Said Başaran ile Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ve heyeti ile farklı kesimlerden çok sayıda vatandaş tebrik ziyaretinde bulundu. AK Parti Beşiri İlçe Başkanı Abdurrahman Şen ve ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Karabulut ile Beşiri teşkilat üyeleri kalabalık bir heyetle gelerek Serkan Ramanlı’yı tebrik etti. Bismil HÜDA PAR ilçe Başkanı Ali Bilmez ve beraberindeki heyetle Ramanlı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Kozluk ilçesinden aralarında Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Feremez Tosunpınar, Kozluk Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Turgay Şengül, Alıçlı Köyü Muhtarı Şakir Duran’ın da olduğu kalabalık bir heyet Ramanlı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

SEÇİM LOKALİ 28 MAYIS’A KADAR AÇIK OLACAK

Tebrik ziyaretine gelen heyetler, sonuçların Batman ve Ramanlı için hayırlı olmasını dileyerek, başarılı hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını belirttiler. Halkın yoğun teveccüh gösterdiği Ramanlı, tebrik ziyaretinde bulunan heyetler ve vatandaşlara teşekkürler ederek, halk ve tüm kesimler ile Batman’a en iyi hizmeti yapacaklarını söyledi. Seçim lokalinin 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim tekrarı süresince açık olacağı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.