“Sason’un neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz”

HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, kalabalık bir araç konvoyu ile Sason ilçesini gezerek halkı selamladı.

“Sason’un neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz”
Yayınlama: 02.05.2023 17:31:08
50
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Batman’ın Sason ilçesine giden Batman milletvekili Serkan Ramanlı, Sason’da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Sason’un başta yol, doğal gaz ve diğer sorunlarını bildiklerini ve 14 Mart’tan sonra en kısa süre içerisinde çözmek için girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Sason ziyaretinde Batman milletvekili adayı Serkan Ramanlı’ya HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin, Sason ilçe Başkanı Şenol Aksoy, Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Böğüş ve çok sayıda partili eşlik etti.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÖN-AYAK OLACAĞIZ”

Sason’un sorunlarına çözüm olacaklarını belirten Ramanlı, “Geçmişten bugüne kadar hiç kimse Sason’un ve Sasonluların bileğini bükemedi. Bir yiğidi bileğini bükerek eğdiremezsiniz. Yerel olmadan, evrensel olunmaz dedik. Eğer biz kendi köyümüzde, ilçemizde, ilimizde ve kendi bölgemizde insanlarımıza müreffeh bir hayat sunamıyorsak, dünyaya güzel örnek olamayız. Bunun için ‘Önce insan öncelik adalet ve önce insan öncelik memleket’ diyoruz. Sason’un neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin yanında Sason’un hala bir ulaşım sorunu var mı? Var. Bunu çözme işi de siyasetin işidir. İnşallah çözüm için ön-ayak olacağız” ifadelerini kullandı.

 “KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ”

Bin yıllık Kürt, Türk, Arap, Laz ve Çerkez kardeşliğini kimsenin bozamayacağını ifade eden Ramanlı, “Bugün 28 Şubat sürecinde yaşadığımız o karanlık günleri geride bıraktık. Birileri bizlere o karanlık günleri yeniden yaşatmak istiyor olabilir ama biz onlara geçit vermiyoruz ve vermeyeceğiz. Biz Kürt’te olsak, Türk’te olsak, Arap’ta olsak, Laz’da olsak, Çerkez’de olsak bu devlet hepimizin devletidir. Kimse kardeşliğimizi bozamaz. Kimse aramıza fitne koyamaz. Çünkü biz Müslüman kardeşleriz ve bin yıldan fazladır beraberiz” şeklinde konuştu. Ramanlı, konuşmasının ardından AK Parti ilçe seçim lokali, esnaf ve STK ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.