“Tabela partisi olacaklar”

Yeşil Sol Parti Batman milletvekili adayı Keskin Bayındır, kentte 5-0 ile iktidarı tabela partisi haline getireceklerini belirtti.

“Tabela partisi olacaklar”
Advert
Yayınlama: 02.05.2023 17:32:49
53
A+
A-

Emekçinin direnişi karşısında hiçbir iktidar duramadığını belirten Bayındır, “Çavuşoğlu diyor ki ‘biz Suriye’den çıksak iç savaş çıkar’ biz de diyoruz; eğer burada savaş ve açlık varsa bunun sebebi sizsiniz. Demokrasi ve özgürlük yolunu kapatan sizsiniz. Siz buradan çekilin, bu tıkanmışlık sona erer. Halkın kirli politikaları karşında geri adım atmadığını öğrenecekler. Tüm politikaları çöktü. Ne yaparlarsa yapsınlar gidecekler” dedi.

‘BİR OY KILIÇTAROĞLU’NA, BİR OY YEŞİL SOL’A’

AKP-MHP iktidarının kendini ayakta tutmak için savaş ve zorbalığa başvurduğunu belirten Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, “ Ancak ne yaparlarsa yapsınlar gidecekler. Burası kayyım rejimiyle yönetilen bir kent. Edip Solmaz bu halkın iradesi ile seçilen bir başkan. Ancak buna tahammül edemediler ve katlettiler. Bu katliamcı zihniyet, kayyımlarla kendi iktidarını sürdürmeye çalışıyor. Bu halk kendisine yapılan saygısızlığı unutmaz. Seçime 13 gün kaldı. Saray rejimini göndermek için 1 oy Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliğinde ise bir oy Yeşil Sol Parti’ye vereceğiz. Önceliğimiz partimiz ve milletvekilli seçimi. Bunu birlikte başaracağız. Birlikte bu iktidarı göndereceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.